NADÁCIA SLOVENSKEJ SPORITEĽNE VYHLASUJE 8. ROČNÍK GRANTOVÉHO PROGRAMU FUTBAL TO JE HRA!

Nadácia Slovenskej sporiteľne 1.5.2017 odštartovala už ôsmy ročník grantového programu Futbal to je hra! určeného neprofesionálnym mládežníckym futbalovým klubom na Slovensku. Nadviazala tým na predchádzajúcich sedem úspešných ročníkov, počas ktorých podporila sumou takmer 610 tisíc eur 190 klubov vo všetkých regiónoch na Slovensku. Partnerom aj tohto ročníka je Slovenský futbalový zväz.

Grantový program, v rámci ktorého Nadácia Slovenskej sporiteľne tento rok rozdelí 45 tisíc eur, je určený na skvalitnenie futbalových klubov detí, predovšetkým na nákup športového alebo technického vybavenia a na rekonštrukcie malého rozsahu, ktoré zvýšia kvalitu klubu. Výška jednotlivého grantu môže dosiahnuť 1 až 3 tisíc eur a požiadať oň môžu futbalové kluby a telovýchovné jednoty s minimálne trojročnou históriou práce s mládežníckymi kategóriami, ako aj obce a mestá na Slovensku do 15 tisíc obyvateľov.

Prihlášky do grantového programu môžu záujemcovia posielať do 19. mája 2017 prostredníctvom elektronického online formulára. O podporených projektoch rozhodne verejné internetové hlasovanie, ktoré sa uskutoční od 1. do 16. júna 2017 na stránke www.pomahajtesnami.sk. Výsledky budú zverejnené v júli 2017.
Viac informácií na www.nadaciaslsp.sk


PARTNERI
  • BSK
    ZSE
    11teamsports
  • FUTBAL SERVIS
    DEMISPORT
    SLOVNAFT
  • GRANDEN
    JAKO
    PANINI