Spod Tatranských štítov s tretím miestom

Výber BFZ seniorov amatérov skončil tretí na kvalifikačnom turnaji Regions Cup 2017, ktorý sa počas víkendu uskutočnil v Tatranskej Lomnici. Výprava výberu BFZ nabrala smer Tatranská Lomnica v piatok ráno s prestávkou v Žiari nad Hronom, kde chlapci absolvovali tréningovú jednotku a obed. Cesta bola bezproblémová a o 16:30 nás vítalo v Tatrách krásne slnečné počasie. Ubytovanie, spoločná večera a prechádzka na uvoľnenie padli všetkým po náročnej ceste vhod a tešili sme sa na sobotu, kde nás čakal semifinálový zápas proti výberu VsFZ.

Stretnutie sa pre nás začalo výborne, keď sme sa v 8. minúte ujali gólom Dominika Adama z Rače vedenia 1:0. Hra bola vyrovnaná, chlapci plnili taktické pokyny trénera Marka. Po polhodine hry súper z východu vyrovnal po centri z pravej strany a hlavičke Bandžúcha do proti pohybu brankára Šlahora. Do šatní  sa v polčasovej prestávke odchádzalo za nerozhodného stavu. V druhom polčase mal náš súper mierne navrch, ale bez vážnejšieho ohrozenia našej brány. Bolo viditeľné že ani jedno z mužstiev nechce urobiť chybu. Tá nešťastná pre nás, prišla v 77.minúte, keď si center súperovho hráča zrazil do našej brány kapitán Peter Sopúch. Do konca stretnutia sa stav nezmenil a tak do finále postúpili chlapci z východu a nás čakalo stretnutie o 3 – 4.miesto proti výberu stredu , ktorý pred našim stretnutím nestačil na mužstvo západu a prehral 2:0.

V nedeľu nás prebudilo slnečné počasie s krásnym výhľadom na Lomnický štít. V stretnutí proti stredu prišlo k niektorým  zmenám v zostave, aby si zahrali všetci nominovaní hráči. Chlapci pristúpili k stretnutiu zodpovedne a napokon sme po góloch Ládyho, Chovanka, Turlíka a Košťála vyhrali presvedčivo 4:0 a skončili na konečnom 3.mieste. Finálové stretnutie vyhral výber ZsFZ proti VsFZ 3:1 a bude Slovensko reprezentovať v daľšej kvalifikácii o postup na ME  seniorov amatérov.

Regions Cup 2017 1

Regions Cup 2017 2

RT Regions cup 2017


PARTNERI
  • BSK
    ZSE
    11teamsports
  • FUTBAL SERVIS
    DEMISPORT
    SLOVNAFT
  • GRANDEN
    JAKO
    PANINI