NA eshop.futbalsfz. sk PRIBUDLI NOVÉ PRODUKTY

V posledených úradných správach sme vás informovali, že v najbližšom období budú na eshop.futbalsfz.sk doplnené daľšie produkty. Počas uplynulého víkendu bol eshop.futbalsfz.sk doplnený a momentálne máte možnosť si vybrať s viac ako 1600 produktov.

V kategórii Obuv pribudli kopačky a šľapky od spoločností “top4sport” (značky NIKE, PUMA) ale aj značky “JAKO” od spoločnosti “X2 sport”Spoločnosť “X2 sport” pridala do eshopu okrem toho viac ako 460 produktov značky JAKO do kategórií “Oblečenie” a “Športové pomôcky” a tým sa rozšíril sortiment o ďalšiu značku popri existujúcich značkách ADIDAS, ERIMA a LEGEA od spoločnosti Demišport.

Spustil sa aj predaj produktov v oblasti “Údržba trávnika” v spolupráci so spoločnosťou Greenshop, ktorý pridal viac ako 90 typov tovaru v rôznych oblastiach údržby trávnika.

V kategórii Elektro pribudlo prvých 26 produktov rôznych značiek od spoločnosti Fast Plus (Planeo elektro) a ďalší tovar bude postupne pribúdať.

Celkovo máte momentálne možnosť výberu z viac ako 1600 produktov v našom katalógu v eshope.

Nezabudnite prosím na možnosť čerpania PHM a taktiež možnosť úhrady nákladov delegovaných osôb mládeže (len tie čo idú cez fakturáciu v ISSF)

Opätovne pripomíname že kredity je potrebné minúť do 31.12.2017 okrem PHM, ktoré majú upravený režim použitia.Upozorňujeme vás, že v prípade nevyčerpania kreditu do 31.12.2017 vám tento prepadne a SFZ ho musí vrátiť štátu.

V prípade akýchkoľvek otázok nás prosím kontaktujte na eshop@futbalsfz.sk, otázky ohľadom PHM adresujte prosím na phm@futbalsfz.sk


PARTNERI
  • BSK
    ZSE
    11teamsports
  • FUTBAL SERVIS
    DEMISPORT
    SLOVNAFT
  • GRANDEN
    JAKO
    PANINI