Juraj Jánošík je krstným otcom maskota Ďuriho

Predstavitelia oficiálneho fanklubu slovenskej futbalovej reprezentácie pred medzištátnym zápasom Slovensko – Dánsko v trnavskom hoteli Phoenix oficiálne predstavili maskota Ďuriho. Mimochodom, ten už bol uvedený do života začiatkom minulého týždňa na krste v Dolnom Kubíne.

,,Po ôsmich rokoch sa narodilo jedno malé veľké dieťa. Aj touto cestou sa chcem poďakovať autorovi maskota Ľubošovi Zubákovi a tiež prezidentke HK Gladiator Trnava Adriane Hosťoveckej, ktorá zorganizovala a priviedla deti na túto krásnu akciu. Sú to mladí hokejisti tretieho a štvrtého ročníka pod vedením trénera Petra Kopeckého. Kamzíka a svišťa za maskotov už máme, jediným voľným miestom zostal zo zvierat iba rys ostrovid. Na základe hlasovania členov fanklubu vyhralo meno Ďuri. Verím, že urobí radosť deťom a všetkým fanúšikom slovenského futbalu.  Takisto som veľmi rád, že medzi nás prišiel predseda BFZ Juraj Jánošík. BFZ a SFZ má veľké šťastie, že sa môže pochváliť takým špičkovým funkcionárom. Nášmu združeniu totiž neraz veľmi pomohol, napríklad počas ME hráčov do 21 rokov vlani v Poľsku,“ povedal Roman Táborský( na snímke vpravo), predseda oficiálneho fanklubu slovenskej reprezentácie.

,,Táto  veľmi pekná akcia mala svoje opodstatnenie a som veľmi rád, že slovenský futbal má takých zapálených fanúšikov. Patrí im poďakovanie za to, čo robia pre náš futbal. Takisto si zaslúžia  úctu a vďaku za vykonanú prácu. Som veľmi rád, že som sa mohol tejto skvelej akcie zúčastniť a stal som sa krstným otcom maskota Ďuriho. Skupina ľudí okolo Romana Táborského a Miloša Kopču prácu fanklubu neustále posúvajú dopredu. Sú to veľkí fanúšikovia slovenskej reprezentácie, ktorí chodia na všetky kvalifikačné, ale aj medzištátne zápasy. U mňa si zaslúžia obdiv,  klobúk dole pred nimi,“ konštatoval Juraj Jánošík.

Milan Valko, manažér komunikácie PR BFZ


PARTNERI
  • BSK
    ZSE
    11teamsports
  • FUTBAL SERVIS
    DEMISPORT
    SLOVNAFT
  • GRANDEN
    JAKO
    PANINI