Družobné stretnutie rozhodcov ObFZ Bratislava-vidiek a OFS Brno-venkov

Komisia rozhodcov a delegátov ObFZ Bratislava-vidiek v spolupráci s TJ Záhoran Kostolište 13. septembra usporiadala na miestnom futbalovom štadióne v Kostolišti úvodný ročník družobného futbalového stretnutia rozhodcov ObFZ Bratislava – vidiek a OFS Brno – venkov.

ObFZ BA - vidiek - ObFZ BRno - venkov R

Úvodnú časť futbalového stretnutia uviedol a hostí privítal RóbertDadykin, ktorý sa počas celého stretnutia staral o príjemnú atmosféru na štadióne a informoval o dianí na ihrisku.

Divácka kulisa bola spestrením tohto priateľského stretnutia, v ktorej nechýbali predseda ObFZ Bratislava – vidiek Miroslav Baxa, členovia odborných komisií ObFZ Bratislava –vidiek a predseda BFZ Juraj Jánošík. Hostí zastupovali predseda OFS Brno – venkov Jan Zycháček, sekretár Libor Charvát a predseda komisie rozhodcov Ladislav Kundelius.

Výsledok stretnutia nebol až tak dôležitý, aj keď všetci aktéri na ihrisku chceli zvíťaziť a hrali v duchu fair-play. Výsledok súboja bol 1:2 pre našich hostí, a zaujímavosťou bolo, že o všetky góly sa postarali hráči hostí, nakoľko sa im podaril vsietiť aj vlastný gól a to ešte nepremenili pokutový kop. Aj keď nemožno uprieť snahu hráčom domáceho výberu vsietiť gól, v bránke hostí čaroval Luďek Petrovský. Na strane domácich bol v bránke zase veľkou oporou Peter Tahotný, ktorý tiež predviedol niekoľko výborných zákrokov.

Na dodržiavanie pravidiel boli nominované nežnejšie polovičky z radov rozhodcov, a to Gabriela Matejová, Eva Šabíková a Alexandra Vargová.

Po ukončení stretnutia bolo posedenie členov oboch spriatelených zväzov, na ktorom sa riešili ďalšie spoločné aktivity. Všetko prebiehalo vo veľmi priateľskej atmosfére, rozhodcovia sa podelili a svoje zážitky a skúsenosti z aktívnej činnosti a pripravovali ďalšie spoločné akcie – turnaj U12 v Modre, turnaj rozhodcov v Kuřime a výmenu rozhodcov medzi oboma zväzmi.

Poďakovanie za vytvorenia príjemného prostredia patrí všetkým funkcionárom klubu TJ Záhoran Kostolište, hlavne bývalému ligovému hráčovi, tohto času trénerovi tunajšieho seniorského „áčka“ Vladimírovi Kožuchovi a miestnemu bufetárovi Viktorovi Opavskému.

Jozef Hlavenka

predseda KRaD ObFZ Bratislava – vidiek


PARTNERI
  • BSK
    ZSE
    11teamsports
  • FUTBAL SERVIS
    DEMISPORT
    SLOVNAFT
  • GRANDEN
    JAKO
    PANINI