Pozvánka na otvorený tréning A mužstva ŠK Slovan Bratislava pre kluby BFZ

ŠK Slovan Bratislava organizuje 28.3.2019 (štvrtok) o 17:30 otvorený tréning A-mužstva na novom štadióne na Tehelnom poli. Otvorený tréning je určený pre širokú verejnosť a médiá. Záver tréningu bude obohatený o autogramiádu hráčov, ktorí sa budú podpisovať na pripravené plagáty mužstva.

Na otvorený tréning si srdečne dovoľujeme pozvať mládežnícke mužstvá Vašich klubov. Veríme, že práve pre Vašich mládežníkov to môže byť veľmi zaujímavá aktivita nad rámec tréningového procesu. Súčasťou tejto pozvánky je aj garancia voľných vstupeniek na najbližší domáci a veľmi atraktívny zápas ŠK Slovan Bratislava – FC DAC Dunajská Streda, ktorý sa uskutoční 31.3.2019 (nedeľa) o 15:00 na Tehelnom poli. Vstupenky na tento zápas budú mať garantované tie mužstvá, ktoré sa zúčastnia otvoreného tréningu.

V prípade Vášho záujmu, prosím potvrďte Váš záujem a aj predpokladaný počet Vašich mládežníkov mailom na kolegu p.Kramariča – kramaric@skslovan.com  ( tel.: 0918700702 ) a to najneskôr do stredy 27.3.2019 (vrátane). p.Kramarič následne pripraví vstupenky a tie Vám bude distribuovať priamo počas otvoreného tréningu.

Organizačné pokyny k otvorenému tréningu:

Termín otvoreného tréningu: 28.3.2019 (štvrtok) o 17:30
Vstup na štadión: od Národného tenisového centra (ul. V.Tegelhoffa a ul.Príkopová) – viď. príloha mapka

Otvorená tribúna: bude prístupná hlavná tribúna – tribúna A.

Ďakujeme a tešíme sa na účasť Vašich mládežníkov.

Mapa štadión ŠK Slovan


PARTNERI
  • BSK
    ZSE
    11teamsports
  • FUTBAL SERVIS
    DEMISPORT
    SLOVNAFT
  • GRANDEN
    JAKO
    PANINI