ZAČAL SA TRÉNERSKÝ KURZ UEFA „B“ licencie

TMK BFZ organizuje v II. polroku 2016 školenie trénerov II. kvalifikačného stupňa – UEFA „B“ licencia a I. kvalifikačného stupňa – UEFA Grassroot „C“ licencie.

Školenie trénerov UEFA „B“ licencie sa uskutoční v štyroch blokoch, pričom I. Blok sa začal 5.októbra 2016 a trval 4 dni t.j. do 8. októbra 2016. (streda – sobota)

skolenie-trenerov-euro-b-2

V prvom bloku sa frekventanti oboznámili s ďalšími vedomosťami z oblasti Anatómie, Fyziológie, Pedagogiky, Psychológie športu, ale aj zo základmi so Sociológie, Etiky a etiky v športe a aj s otázkami z oblasti športového práva. Súčasťou tohto bloku boli aj poznatky z prvej pomoci, výživy ale aj z diagnostiky a regenerácie.

skolenie-trenerov-euro-b

 

Vedúci školenia p. Michal Kováč, ktorý má na starosti vzdelávanie trénerov v Bratislavskom futbalovom zväze a vedúci vzdelávacieho úseku a predseda TMK privítali na tomto type školenia 32 prihlásených frekventantov z toho sú traja absolventi FTVŠ UK Bratislava. Zo známejších tvárí z našich futbalových trávnikov môžeme spomenúť p. Juraja Pirošku, Martina Dobrotku, ale aj p. Tomáša Kučeru ďalších, ktorí sa na kurze zúčastňujú.

Školenie sa uskutočnilo v priestoroch Domu športu a počas prvého bloku možno konštatovať, že prebehlo bez vážnejších komplikácií, zhodnotil predseda TMK Michal Salenka.


PARTNERI
  • BSK
    ZSE
    11teamsports
  • FUTBAL SERVIS
    DEMISPORT
    SLOVNAFT
  • GRANDEN
    JAKO
    PANINI