Vo Finále ZHL o pohár predsedu BSK víťazstvo mladších žiakov ŠK Žolík Malacky a starších žiakov SDM Domino

Športová hala Domu športu bola na “ Valentínsku nedeľu“ dejiskom finálovej časti zimnej halovej ligy starších a mladších žiakov o pohár predsedu BSK. Vedenie BFZ touto cestou ďakuje predsedovi BSK p. Pavlovi Frešovi za finančnú podporu tohto dlhodobého turnaja.

IMG_1150

V dopoľudnajších hodinách sa predstavili mladší žiaci a  popoludní starší. V semifinálových vyraďovacích stretnutiach sa prvým finalistom stali hráči ŠK Bernolákovo, ktorý porazili FK Scorpions Bratislava 8:6.

IMG_1156

Druhé semifinále medzi družstvami FKP Dúbravka Bratislava a ŠK Žolík Malacky zvládli lepšie Malačania a po víťazstve 6:4 sa stali druhým finalistom.

IMG_1164

V stretnutí porazených družstiev boli úspešnejší chlapci chlapci FK Scorpions, ktorý po víťazstve nad FKP v pomere 4:3 obsadili 3. miesto a FKP skončilo celkovo štvrté. Finálové stretnutie medzi Bernolákovom a Malackami malo dobrú futbalovú úroveň pre danú kategóriu a po víťazstve 4:3 sa celkovým víťazom zimnej halovej ligy o pohár predsedu BSK stali v kategórii mladších žiakov hráči ŠK Žolík Malacky. Všetky družstvá boli dekorované pohármi a medailami, ktoré im odovzdal predseda BFZ p. Juraj Jánošík, predseda KM BFZ BFZ p. Alexander Teleky a predseda TMK BFZ p. Michal Salenka. V individuálnom ocenení bol vyhodnotený najlepší strelec dlhodobej časti, ktorým sa stal hráč ŠK Bernolákovo David *Ďugel, ktorý strelil úctyhodných 38 gólov.

IMG_1178

Víťazné družstvo ŠK Žolík Malacky

IMG_1174

Najlepší strelec zimnej halovej ligy v kategórii mladší žiaci Dávid Ďugel

IMG_1180

Druhé miesto ŠK Bernolákovo

IMG_1170

Tretie miesto FK Scorpions Bratislava

IMG_1166

Štvrté miesto FKP Dúbravka Bratislava

IMG_1168

Spoločná fotografia zúčastnených družstiev

IMG_1196

V poobednajších semifinálových stretnutiach starších žiakov sa stretli v prvom semifinále ŠK Šenkvice proti Devínskej Novej Vsi. Šenkvičania zvíťazili 7:3 a stali sa prvým finalistom.

IMG_1198

Druhé finále medzi SDM Domino a Žolíkom Malacky zvládli lepšie chlapci z Domina a po vysokom víťazstve 10:4 postúpili do finále. Stretnutie o 3. miesto prinieslo vyrovnané stretnutie, v ktorom napokon o jeden gól v pomere 5:4 vyhrali Malacky. Finálové stretnutie bolo vyvrcholením tohtoročnej zimnej halovej ligy. V prvom polčase využili hráči Domina chyby Šenkvičanov a viedli 2:0.

IMG_1211

Šenkvice mali vo finálovom stretnutí aj kus smoly, keď až 4-krát nastrelili konštrukciu brány. V druhom polčase bola hra vyrovnaná, obe mužstvá strelili po jednom góle a aj keď v posledných minútach Šenkvice zariskovali hru bez brankára, viac gólov už nepadlo a tak sa celkovým víťazom stali starší žiaci SDM Domino.

IMG_1214

Aj v tejto vekovej kategórii bol vyhodnotený najlepší strelec, ktorým sa stal hráč ŠK Žolík Malacky David Lipták so 14 gólmi, ktorý na finálovom turnaji chýbal pre chorobu a ocenenie prevzal jeho spoluhráč.

IMG_1219

Víťaz v kategórii starších žiakov SDM Domino Bratislava

IMG_1207

Druhé miesto ŠK Šenkvice

IMG_1209

Tretie Miesto ŠK Žolík Malacky

IMG_1205

Štvrté miesto Lokomotíva Devínska Nová Ves

IMG_1202

Spoločná fotografia zúčastnených družstiev

IMG_1235

Vedenie BFZ touto cestou ďakuje predsedovi BSK p. Pavlovi Frešovi za podporu tohoto mládežníckeho podujatia.


PARTNERI
  • BSK
    ZSE
    11teamsports
  • FUTBAL SERVIS
    DEMISPORT
    SLOVNAFT
  • GRANDEN
    JAKO
    PANINI