ÚRADNÁ SPRÁVA Č.24 ZO DŇA 10.12.2021

Sekretariát

Oznamuje FK, že v zmysle vyhlášky k obmedzeniam hromadných podujatí s účinnosťou od štvrtka 25. novembra.2021 sú zakázané akékoľvek športové podujatia v amatérskom športe, a to vrátane tréningového procesu na všetkých úrovniach.

Športovo – technická komisia

emailová adresa ŠTK BFZ na komunikáciu s klubmi:

email ŠTK: stk@futbalbfz.sk

Oznamuje:

BFZ organizuje ZT dorastu U19 so začiatkom v januári 2022. Termín uzávierky prihlášok je 10.12.2021. FK budú rozdelené do skupín podľa prihlášok a počtu družstiev.

ŠTK BFZ na svojom zasadnutí dňa 18.11. v sídle BFZ vyžrebovala prvé kolo Pohára BFZ, ktoré sa uskutoční 13.3.2022 o 15:00 hod., pričom družstvá FK Slovan Ivanka pri Dunaji a TJ Rovinka budú nasadené do druhého kola.

TJ Slovan Viničné – ŠK Svätý Jur

ŠK Krasňany Bratislava – FK Inter Bratislava

ŠKO Miloslavov – OFK Dunajská Lužná

MŠK Kráľová pri Senci – ŠK Vrakuňa Bratislava

ŠK Tomášov – FK Vajnory

NŠK 1922 Bratislava – ŠK Nová Dedinka

Matrika

Zimné prestupové obdobie začína od 01.01.2022

Komisia mládeže

1./ Oznam pre FK:

Žiadosti o zmenu termínu stretnutia sa podávajú len na KM BFZ ( nie ŠTK BFZ ) prostredníctvom ISSF ako všeobecný podnet na komisiu ( uviesť kolo stretnutia, dátum odohratia, dôvod zmeny, pri lehote kratšej ako 21 dní uviesť aj súhlas súpera )

a / odložené stretnutia na jar 2022

PRMA – 6.kolo: Jabloňové – FC/Žolík Malacky B, 27.3.2022 o 10.30 hod.

PRPK – 6.kolo: Častá – Budmerice, 26.3.2022 o 10.30 hod.

PRPK – 9.kolo: Častá – Šenkvice, 19.3.2022 o 11.00 hod.

PRSC – 9.kolo: SFA B – Kráľova, 27.3.2022 o 11.00 hod.

Komisia rozhodcov a delegátov

Komisia rozhodcov a delegátov BFZ v spolupráci s Komisiou delegátov SFZ pripravuje Licenčný seminár pre odbornú prípravu Delegátov zväzu – licencia „A“. Plánovaný termín konania je 15.1.2022 (sobota) v Bratislave. Uchádzači sa môžu prihlásiť u vedúceho sekretára BFZ Jána Farbulu zaslaním vyplnenej prihlášky na emailovú adresu: jan.farbula@futbalsfz.sk Uzávierka prihlášok je predĺžená do 17.12.2021. Súčasne so zaslaním prihlášky je uchádzač povinný vykonať platbu za licenčný seminár vo výške 50,- €. Platbu je potrebné uskutočniť na číslo účtu SK79 1100 0000 0026 1079 9963. Do poznámky je potrebné uviesť meno a priezvisko prihláseného účastníka. Po prijatí prihlášky a vykonaní platby bude uchádzač zapísaný do zoznamu účastníkov seminára. Záväznú prihlášku na licenčný seminár, ako aj tlačivo o absolvovaní lekárskej prehliadky nájdu uchádzači na stránke www.futbalsfz.sk, v sekcii SFZ / komisie a iné orgány / odborné komisie SFZ / komisia delegátov SFZNoví záujemcovia o získanie licencie musia na seminár priniesť „Čestné prehlásenie o bezúhonnosti“, „Potvrdenie o absolvovaní lekárskej prehliadky“ a „kópiu dokladu o najvyššom dosiahnutom vzdelaní“ (vyžaduje sa minimálne maturitné vysvedčenie). Po uzávierke prihlášok bude všetkým uchádzačom poskytnutý metodický materiál a pokyny k štúdiu, ako aj ďalšie usmernenia. Komunikácia bude prebiehať výhradne elektronicky, na emailové adresy, ktoré uchádzači uvedú do prihlášky. Zaslaním prihlášky a vykonaním platby sa považuje účasť uchádzača na seminári za záväznú. Poplatok sa nevracia z dôvodu nastavenia procesov prípravy, priebehu a realizácie seminára.

Komisia rozhodcov a delegátov BFZ vyjadruje úprimnú vďaku rozhodcom, delegátom zväzu a svojim spolupracovníkom za prácu, ktorú zvládli v náročných podmienkach jesennej časti súťažného ročníka 2021/2022. Súčasne im želá príjemné a pokojné Vianoce s minimom stresov a maximom radosti so svojimi blízkymi.

Trénersko – metodická komisia

Úsek vzdelávania trénerov

UZNANÉ AKTIVITY KONTINUÁLNEHO VZDELÁVANIA TRÉNEROV

Vzhľadom na aktuálnu pandemickú situáciu a platné obmedzenia týkajúce sa kontaktnej formy „Kontinuálneho vzdelávania trénerov” (tzv. predlžovanie trénerských licencií), pre splnenie podmienok sú uznávané aj webináre dištančnou formou. Aktuálny zoznam pre jednotlivé trénerské licencie a podrobné informácie nájdete na internetovej stránke SFZ v časti SFZ/Tréneri/Kontinuálne vzdelávanie.

Vzhľadom na aktuálnu pandemickú situáciu bude Konferenciu trénerov SFZ 2021 dištančnou formou – formou webinárov. Ponúkaný obsah a rozsah webinárov bude dostupný od 2. polovice decembra a bude dostatočný na splnenie požiadaviek k predĺženiu všetkých trénerských licencií. Podrobné informácie budú zverejnené na internetovej stránke a v úradnej správe SFZ a budú zaslané trénerom cez ISSF.

Žiadosti o predĺženie trénerskej licencie sa od 01.06.2020 podávajú výhradne cez ISSF – Konto trénera / Elektronická podateľňa / Žiadosť o predĺženie trénerskej licencie. Podrobný popis postupu je zverejnený na stránke SFZ v sekcii SFZ / Tréneri / Dokumenty. Žiadosti sa podávajú po splnení požiadaviek rozsahu „Ďalšieho vzdelávania“, najskôr mesiac pred vypršaním jej platnosti.

Úsek mládeže:  

Úsek mládeže a TÚ SFZ informujú o zrušení projektu HALOVÁ SEZÓNA MLÁDEŽE SFZ 2021/2022 pre vekové kategórie U13, U15 a WU13, WU15 a halového turnaja BRATISLAVA CUP U13.

Keďže ide športové podujatia realizované v interiéri, projekt sme boli nútení zrušiť na základe zhoršujúcej sa epidemiologickej situácie COVID-19 na Slovensku a sprísneniu nariadení Úradov verejného zdravotníctva v jednotlivých krajoch.


PARTNERI
  • BSK
    ZSE
    11teamsports
  • FUTBAL SERVIS
    DEMISPORT
    SLOVNAFT
  • GRANDEN
    JAKO
    PANINI