M.Bródy st. a A.Marczell ukončili svoju dlhoročnú činnosť delegátov BFZ

V prvom kole III.ligy BFZ sa so svojou bohatou delegátskou kariérou rozlúčili dlhoroční delegáti súťaží BFZ pp. Milan Bródy st. a Alexander Marczell. Komisia im na rozlúčku pripravila stretnutia FK Inter Bratislava – Lokomotíva D.N.Ves ( Bródy) a Slovan Ivanka pri Dunaji – OFK Dunajská Lužná. Pánovi Bródymu poďakovali a odovzdali pamätnú plaketu pred stretnutím v sobotu 8.8. na štadióne v Stupave vedúci úseku delegátov K R a D BFZ p. Vladimír Smolák ,vedúci sekretár BFZ p. Ján Farbula a predstavitelia FK Inter Bratislava .

V Nedeľu si túto poctu vyslúžil aj p. Marczel, ktorému v Ivanke pri Dunaji poďakovali predseda BFZ p. Juraj Jánošík, vedúci úseku delegátov K R a D BFZ p. Vladimír Smolák a tak ako v  Stupave Interisti p. Bródymu, tak p. Marczellovi aj zástupcovia Ivanky Pri Dunaji.

Obaja budú vo svojich fukciách pokračovať na úrovni ObFZ Bratislava – mesto a ObFZ Bratislava – vidiek, kde budú svoje bohaté skúsenosti odovzdávať daľej. V mene BFZ obom ďakujem za ich odvedenú prácu a želáme všetko len to najlepšie a hlavne pevné zdravie v daľšej práci


PARTNERI
  • BSK
    ZSE
    11teamsports
  • FUTBAL SERVIS
    DEMISPORT
    SLOVNAFT
  • GRANDEN
    JAKO
    PANINI