ÚRADNÁ SPRÁVA Č.23 ZO DŇA 15.01.2021

Sekretariát

Sekretariát BFZ upozorňuje zástupcov FK na dodržiavanie opatrení, vydaných úradom verejného zdravotníctva SR v súvislosti s hromadnými podujatiami, ktoré sú účinné od 11.01.2021 a nájdete ich na linku nižšie:

https://www.uvzsr.sk/docs/uvod/rozcestnik_vyhlaska_hromadne_podujatie_11-1-2021.pdf

Sekretariát BFZ oznamuje zástupcom FK v pôsobnosti BFZ , ObFZ Bratislava – mesto a ObFZ Bratislava – vidiek, že SFZ zabezpečil pre všetky FK do bezplatného prenájmu multifunkčné tlačiarne( 1 ks pre každý FK). Bližšie informácie ( zmluva o prenájme a spôsob vyzdvihnutia) budú v pondelok 18.01.2021 zaslané elektronickou poštou na všetky FK. V prípade, že by vám email nebol doručený, kontaktujte vedúceho sekretára BFZ p. Jána Farbulu telefonicky na mobilnom čísle: 0903 / 718 450.

Matrika

Oznamy:

Znenie Registračného a prestupového poriadku SFZ /RaPP/, schváleného VV SFZ dňa 8. júla 2020 nájdete aj na stránkach www.futbalsfz.sk/legislativa-predpisy-sfz-poriadky, bfz.futbalnet.sk a www.futbalbfz.sk /dokumenty/.

Zimné registračné obdobie s obmedzením začalo dňom 01.01.2021 a končí 31.03.2021

Komisia rozhodcov a delegátov

Zimné doškoľovacie semináre rozhodcov a delegátov BFZ sa v plánovaných termínoch 6. a 7.2.2021 neuskutočnia. Prípadné nové termíny budú oznámené v závislosti od vývoja epidemickej situácie.

Ospravedlnenia: Farkaš M. 1.2.-15.7.

Trénersko – metodická komisia

  • Úsek vzdelávania trénerov: Všetky aktivity vzdelávania trénerov SFZ podliehajú nariadeniam ÚVZ, vlády SR a vedeniu SFZ. Na základe týchto nariadení sú kontaktné formy vzdelávania trénerov dočasne zrušené.
  • Žiadosti o predĺženie trénerskej licencie sa od 01.06.2020 podávajú výhradne cez ISSF – Konto trénera/Elektronická podateľňa/Žiadosť o predĺženie trénerskej licencie. Podrobný popis postupu je zverejnený na stránke SFZ v sekcii SFZ/Tréneri/Dokumenty. Žiadosti sa podávajú po  splnení požiadaviek rozsahu „Ďalšieho vzdelávania“, najskôr mesiac pred vypršaním jej platnosti.

Vzhľadom na aktuálnu pandemickú situáciu a platné obmedzenia týkajúce sa kontaktnej formy „Ďalšieho vzdelávania trénerov” (tzv. predlžovanie trénerských licencií), pripravil Technický úsek SFZ – Odd. vzdelávania trénerov, Konferenciu trénerov SFZ 2020 dištančnou formou – formou offline webinárov. Ponúkaný obsah a rozsah webinárov je dostatočný na splnenie požiadaviek k predĺženiu všetkých trénerských licencií.

Prvým krokom k úspešnému zakúpeniu jednotlivých vybraných prednášok je zaregistrovanie sa na webovej stránke https://vzdelavanie.digital, kde je potrebné vytvoriť si konto ako Tréner SFZ a v sekciách si môžete vybrať jednotlivé prednášky, prislúchajúce Vašej trénerskej licencii. Upozorňujeme, že k predĺženiu Vašej licencie budú uznané len prednášky určené pre daný typ licencie. Po zakúpení a absolvovaní prednášok bude aktivity v priebehu niekoľkých dní zaevidovaná v konte trénera v ISSF (Vzdelávacie aktivity).
Podrobné informácie sú zverejnené na internetovej stránke SFZ (SFZ/Tréneri/Vzdelávanie/Konferencia trénerov SFZ 2020) a boli zaslané trénerom cez ISSF.


PARTNERI
  • BSK
    ZSE
    11teamsports
  • FUTBAL SERVIS
    DEMISPORT
    SLOVNAFT
  • GRANDEN
    JAKO
    PANINI