ÚRADNÁ SPRÁVA Č.33 ZO DŇA 26.03.2021

Sekretariát

Sekretariát BFZ upozorňuje zástupcov FK na dodržiavanie opatrení, vydaných úradom verejného zdravotníctva SR v súvislosti s hromadnými podujatiami, ktoré sú účinné od 08.03.2021 a nájdete ich TU

Sekretariát BFZ oznamuje zmenu štatutárneho zástupcu a ISSF managera

CFK Pezinok – Cajla

Predseda : Ivan Valent , email: ivva@zoznam.sk, tel : 0918/114 904

ISSF manager: Peter Mosoriak , email: pmoso@hotmail.com tel: 0910/ 907 275

Matrika

Oznamy:

Matrika BFZ oznamuej, že VV SFZ schválil hlasovaním per rollam predĺženie ZIMNÉHO PRESTUPOVÉHO TERMÍNU PRE AMATÉROV DO 30.04. 2021

Znenie Registračného a prestupového poriadku SFZ /RaPP/, schváleného VV SFZ dňa 8. júla 2020 nájdete aj na stránkach www.futbalsfz.sk/legislativa-predpisy-sfz-poriadky, bfz.futbalnet.sk a www.futbalbfz.sk /dokumenty/.

Zimné registračné obdobie s obmedzením začalo dňom 01.01.2021 a končí 30.04.2021.

Trénersko – metodická komisia

Úsek vzdelávania trénerov

  • Všetky aktivity vzdelávania trénerov SFZ podliehajú nariadeniam ÚVZ, vlády SR a vedeniu SFZ. Na základe týchto nariadení sú kontaktné formy vzdelávania trénerov dočasne zrušené.
  • Žiadosti o predĺženie trénerskej licencie sa od 01.06.2020 podávajú výhradne cez ISSF – Konto trénera/Elektronická podateľňa/Žiadosť o predĺženie trénerskej licencie. Podrobný popis postupu je zverejnený na stránke SFZ v sekcii SFZ/Tréneri/Dokumenty. Žiadosti sa podávajú po  splnení požiadaviek rozsahu „Ďalšieho vzdelávania“, najskôr mesiac pred vypršaním jej platnosti.

UZNANÉ AKTIVITY KONTINUÁLNEHO VZDELÁVANIA TRÉNEROV

Vzhľadom na aktuálnu pandemickú situáciu a platné obmedzenia týkajúce sa kontaktnej formy „Kontinuálneho vzdelávania trénerov” (tzv. predlžovanie trénerských licencií), pripravil Technický úsek SFZ – Odd. vzdelávania trénerov, Konferenciu trénerov SFZ 2020 dištančnou formou – formou offline webinárov. Ponúkaný obsah a rozsah webinárov je dostatočný na splnenie požiadaviek k predĺženiu všetkých trénerských licencií.

Podrobné informácie sú zverejnené na internetovej stránke SFZ (SFZ/Tréneri/Vzdelávanie/Konferencia trénerov SFZ 2020) a boli zaslané trénerom cez ISSF.

Prvým krokom k úspešnému zakúpeniu jednotlivých vybraných prednášok je zaregistrovanie sa na webovej stránke https://vzdelavanie.digital, kde je potrebné vytvoriť si konto ako Tréner SFZ a v sekciách si môžete vybrať jednotlivé prednášky, prislúchajúce Vašej trénerskej licencii. Upozorňujeme, že k predĺženiu Vašej licencie budú uznané len prednášky určené pre daný typ licencie. Po zakúpení a absolvovaní prednášok bude aktivity v priebehu niekoľkých dní zaevidovaná v konte trénera v ISSF (Vzdelávacie aktivity).
Podrobné informácie sú zverejnené na internetovej stránke SFZ (SFZ/Tréneri/Vzdelávanie/Konferencia trénerov SFZ 2020) a boli zaslané trénerom cez ISSF.

PLÁNOVANÉ ŠKOLENIA TRÉNEROV

Oznamujeme trénerom, že TÚ SFZ v spolupráci s TMK BFZ bude v jarnej časti organizovať v Bratislave Školenie trénerov UEFA B licencie.

Termín školenia:  22.04.2021 – 23.08.2021 + záverečné skúšky 24.09. – 26.09.2021 (po dohode s účastníkmi).

Organizácia školenia:  11 výukových blokov (kontaktná forma, dištančná forma).

Poplatok za školenie: 350,- EUR  (poplatok sa vracia len v prípade nedostatočného počtu prihlásených)

  1. Splátka 250,- EUR (uhrádza pri podaní prihlášky výhradne formou „online platba kartou“)
  2. splátka 100,- EUR sa uhrádza pred záverečnými skúškami

Počet účastníkov:             min. 16, max. 24 osôb

Prihlášky:                            len elektronickou formou do 14.04.2021,

online prihlášku nájdete na stránke: https://ticketing.futbalsfz.sk
na prihlásenie musíte byť registrovaný v https://my.sportnet.online/

Dokumenty, ktoré musia byť súčasťou prihlášky musia byť nahraté do systému online pri podaní prihlášky na školenie a prijímacie skúšky vo formáte PDF.

Dodatočné doplnenie dokladov nie je možné.

Tlačivá sú k dispozícii na stiahnutie a vyplnenie na stránke SFZ v sekcii: SFZ/Tréneri/Dokumenty.

Podmienky prijatia na školenie trénerov licencie „UEFA B“:

  • prihláška na školenie do stanoveného termínu, ktorého súčasťou musia byť všetky požadované dokumenty,
  • ukončené školenie trénerov trénerskej licencie „UEFA Grassroots C“ (prípadne iným spôsobom získaná licencia „UEFA GC“)
  • minimálne 1 rok vykonávania preukázateľnej trénerskej praxe vo futbalovom klube (podľa sezónnej súpisky v ISSF) od získania „UEFA GC“ licencie
  • platná trénerská licencia „UEFA GC“
  • potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti (nie staršie ako 3 mesiace), počas pandémie sa akceptuje aj čestné prehlásenie o zdravotnom stave
  • výpis z registra trestov (nie staršie ako 3 mesiace)
  • základné zručnosti práce s počítačom a schopnosť komunikácie cez Microsoft Teams.

PARTNERI
  • BSK
    ZSE
    11teamsports
  • FUTBAL SERVIS
    DEMISPORT
    SLOVNAFT
  • GRANDEN
    JAKO
    PANINI