ÚRADNÁ SPRÁVA Č.26 ZO DŇA 14.01.2022

Sekretariát

Sekretariát BFZ dáva do pozornosti usmernenie SFZ  k organizácii tréningového procesu a súťaží (vrátane turnajov) vo futbalových kluboch, nájdete ho TU.

Sekretariát BFZ dáva do pozornosti  Osobitné podmienky pre špecifické typy hromadných podujatí, medzi ktoré je zaradené aj Hromadné podujatia pre deti a mládež do 18 rokov

  • najviac 100 osôb,
  • režim OTP: teda možná účasť aj osôb s negatívnym výsledkom RT-PCR alebo LAMP testu nie starším ako 72 hodín od odberu alebo antigénového testu nie starším ako 48 hodín od odberu. U detí do 18 rokov je akceptovaný aj negatívny výsledok testu vykonaný v domácom prostredí pre účely výučby na školách. Za kompletne očkovanú osobu sa považuje aj dieťa do veku 12 rokov a dva mesiace.

Medzi hromadné podujatia pre osoby do 18 rokov sú zaradené aj tréningy pre deti,

Športovo- technická komisia

emailová adresa ŠTK BFZ na komunikáciu s klubmi:

email ŠTK: stk@futbalbfz.sk

Oznamuje

  • Vyžrebovanie ZT dorastu je zverejnené na webovom sídle zväzu
  • Propozície ZT dorastu budú zúčastneným FK zaslané elektronickou poštou

Matrika

Zimné prestupové obdobie s obmedzením začalo 01.01.2022 a končí 31.03.2022.

Matrika BFZ upozorňuje, že pri požiadaní o nový elektronický RP je potrebné použiť aktuálnu fotografiu žiadajúcej osoby v zmysle RaPP SFZ čl. 9 bod 4 b. V prípade nedodržania ustanovenia predmetného článku bude takáto žiadosť zamietnutá.

Komisia rozhodcov a delegátov

Oznamuje zloženie skúšobnej komisie licenčného seminára pre delegátov zväzu, ktorý sa bude konať 15.1.2022 v Bratislave: Jaroslav Švarc – predseda, Pavol Páchnik – člen, Ján Farbula – člen.


PARTNERI
  • BSK
    ZSE
    11teamsports
  • FUTBAL SERVIS
    DEMISPORT
    SLOVNAFT
  • GRANDEN
    JAKO
    PANINI