Družobné stretnutie výberov BFZ a JmFZ v Ratiškoviciach

Cenná remíza výberu BFZ do 14 rokov

V utorok 27. mája sa stretli výbery BFZ (U-13 a U-14) s výberom Juhomoravského FZ na jeho pôde – futbalovom ihrisku v Ratiškoviciach.
Výber JMFKS U 13 – výber BFZ U 13 21:6 (14:0), góly za výber BFZ: 4 Timotej Uhrín (FKM K. Ves), Sebastián Keszei (FA Bratislava), Marek Gajdoš (TJ Rovinka). Hralo sa podľa pravidiel ČSMFS a SFZ – počet hráčov 1 brankár a 7 hráčov, súbežne na dvoch ihriskách. Výsledky dosiahnuté na oboch ihriskách sa po skončení sčítali. Výber BFZ do 13 rokov bol zložený z hráčov 11 FK (hráči MZRL a MZV Bratislava vidiek). Tréneri výberu: Marek Porvazník, Maroš Skovajsa, vedúci: Ivan Konečný. Náš súper výber JMFKS bol zložený aj z hráčov hrajúcich 1. ligu ( 3 hráči), resp. hráčov, ktorí majú v rámci futbalových noriem platných v Česku tzv. dvojitý štart a hrajú 1. resp. 2.ligu a hrajú aj za svoj materský klub. Z tejto strany došlo k porušeniu dohody o štarte hráčov.

Výber JMFKS U 14 – výber BFZ U 14 3:3 (1:3), góly za výber BFZ: Samuel Korenačka (Slovan Bratislava), Marko Mihok (FC Petržalka), Bruno Černanský (Slovan Bratislava). Výber BFZ bol zložený z hráčov 5 futbalových klubov. Tréner výberu: Vladimír Gala, vedúci: Ivan Konečný, masér: František Michalových.

Družobných stretnutí sa zúčastnili: Juraj Jánošík, predseda BFZ, Darina Ščibranyová, vedúca sekretariátu BFZ, Rudolf Novák, regionálny tréner SFZ pre región Bratislava, Justín Javorek, bývalý predseda TMK BFZ a čestný predseda TMK BFZ, Martin Hrmo, člen KM BFZ.


PARTNERI
  • BSK
    ZSE
    11teamsports
  • FUTBAL SERVIS
    DEMISPORT
    SLOVNAFT
  • GRANDEN
    JAKO
    PANINI