Doškoľovací seminár trénerov futbalu

V bratislavskom Dome športu sa v sobotu (7.2.) uskutočnil doškoľovací seminár trénerov futbalu slúžiaci na predlžovanie licencií všetkých úrovní mimo licencií UEFA A a UEFA PRO. Organizáciu seminára zabezpečila Trénersko-metodická komisia BFZ.
V prvej časti seminára vystúpil asistent reprezentačného trénera SR „A“Štefan Tarkovič. Ten sa venoval finálovému turnaju majstrovstiev sveta 2014 v Brazílii, vývojovým trendom vo futbale s výstupmi, odporúčaniami a závermi zo svetového šampionátu pre slovenský futbal. Ďalej na seminári vystúpil Martin Pacholek, ktorý sa venoval rozvoju ženského futbalu a Peter Kopúň s témou o aktuálnych problémoch v športovej príprave mládeže.
Druhá časť seminára bola praktická, zameraná hlavne pre mládežníckych trénerov. Tréneri Eduard Vilčinský, Martin Pacholek a Peter Kopúň z Útvarov talentovanej mládeže prezentovali športovú prípravu mládeže v jednotlivých vekových kategóriách (prípravky, žiaci, dorast).
Seminára sa zúčastnilo viac ako 50 futbalových trénerov a hostí. Svojou prítomnosťou podporil trénerov aj predseda BFZ a viceprezident SFZ pre amatérsky futbal Juraj Jánošík, technický riaditeľ SFZ Ján Greguš, manažér vzdelávania SFZ a tréner ženskej futbalovej reprezentácie Zsolt Pakusza.
Organizáciu seminára zabezpečovali tréner mládeže SFZ za Bratislavský futbalový zväz
Rudolf Novák, predseda TMK BFZ Michal Salenka, Igor Bôbik, Milan Gabura, Alexandra Števaňáková, Peter Kopúň, Dušan Jacko, Martin Hasprún a Ivan Kolembus.

 


PARTNERI
  • BSK
    ZSE
    11teamsports
  • FUTBAL SERVIS
    DEMISPORT
    SLOVNAFT
  • GRANDEN
    JAKO
    PANINI