Seminár „Šport a právo“ bude 26.9.2019 v Bratislave

Bratislavský samosprávny kraj v spolupráci s Bratislavským futbalovým  zväzom a Učenou právnickou spoločnosťou, o. z. a partnermi projektu si Vás dovoľujú pozvať na seminár na tému

 “Zákon o športe – zmluvné vzťahy, dane, odvody a špecifiká účtovníctva v športe alebo Financovanie klubového športu na Slovensku – kde sú zdroje, kde sa dá ušetriť a ako na to ?“, ktorý sa uskutoční dňa 26.9.2019 (štvrtok) v priestoroch Úradu Bratislavského samosprávneho kraja, Veľká rokovacia miestnosť (prízemie), Sabinovská 16, Bratislava.

Tento seminár sa organizuje v rámci série seminárov, na ktorých budú prezentované nové poznatky o zmluvných vzťahoch podľa nového Zákona o športe a od nich sa odvíjajúce daňové dopady a odvodové povinnosti so zameraním na to, kde sa dajú získať a kde ušetriť (legálne) peniaze pre šport.

Informácie k celému projektu SÉRIA SEMINÁROV 2019 vrátane termínov, miest konania, programu a tém, ktorým sa seminár bude venovať, si môžete pozrieť na http://www.ucps.sk/Seminar_Zakon_o_sporte_Bratislava_26_9_2019.

Na seminár, ktorý sa bude konať 26.9.2019 v Bratislave, sa môžete záväzne prihlásiť najneskôr do 20.9.2019 na http://www.ucps.sk/index.php?id=mod_podujatia&action=module&action2=podujatie_info&pid=51

Počet miest je obmedzený kapacitou rokovacej miestnosti.

Vstup na seminár je bezplatný


PARTNERI
  • BSK
    ZSE
    11teamsports
  • FUTBAL SERVIS
    DEMISPORT
    SLOVNAFT
  • GRANDEN
    JAKO
    PANINI