ÚRADNÁ SPRÁVA Č.25 ZO DŇA 29.01.2021

Sekretariát

Sekretariát BFZ upozorňuje zástupcov FK na dodržiavanie opatrení, vydaných úradom verejného zdravotníctva SR v súvislosti s hromadnými podujatiami, ktoré sú účinné od 27.01.2021 a nájdete ich na linku nižšie:

https://www.uvzsr.sk/docs/uvod/rozcestnik_vyhlaska_hromadne_podujatie_27-1-2021.pdf

Sekretariát BFZ oznamuje zástupcom FK v pôsobnosti BFZ , ObFZ Bratislava – mesto a ObFZ Bratislava – vidiek, že SFZ zabezpečil pre všetky FK do bezplatného prenájmu multifunkčné tlačiarne( 1 ks pre každý FK). Bližšie informácie boli zaslané zástupcom FK  elektronickou poštou.

Sekretariát BFZ žiada zástupcov FK, ktorí ešte nenahlásili termín prevzatia tlačiarne, že termín nahlásenia je 31.01.2021 elektronickou poštou na adresu: jan.farbula@futbalsfz.sk

Sekretariát BFZ oznamuje všetkým R a D, ktorí mali s BFZ uzatvorenú dohodu o pracovnej činnosti, resp. dohodu o brigádnickej práci študentov, že potvrdenia o príjme za rok 2020 im boli zaslané poštou.

Matrika

Oznamy:

Znenie Registračného a prestupového poriadku SFZ /RaPP/, schváleného VV SFZ dňa 8. júla 2020 nájdete aj na stránkach www.futbalsfz.sk/legislativa-predpisy-sfz-poriadky, bfz.futbalnet.sk a www.futbalbfz.sk /dokumenty/.

Zimné registračné obdobie s obmedzením začalo dňom 01.01.2021 a končí 31.03.2021.

Komisia rozhodcov a delegátov

Zimné doškoľovacie semináre rozhodcov a delegátov BFZ sa v plánovaných termínoch 6. a 7.2.2021 neuskutočnia. Prípadné nové termíny budú oznámené v závislosti od vývoja epidemickej situácie.

Trénersko – metodická komisia

  • Úsek vzdelávania trénerov: Všetky aktivity vzdelávania trénerov SFZ podliehajú nariadeniam ÚVZ, vlády SR a vedeniu SFZ. Na základe týchto nariadení sú kontaktné formy vzdelávania trénerov dočasne zrušené.
  • Žiadosti o predĺženie trénerskej licencie sa od 01.06.2020 podávajú výhradne cez ISSF – Konto trénera/Elektronická podateľňa/Žiadosť o predĺženie trénerskej licencie. Podrobný popis postupu je zverejnený na stránke SFZ v sekcii SFZ/Tréneri/Dokumenty. Žiadosti sa podávajú po  splnení požiadaviek rozsahu „Ďalšieho vzdelávania“, najskôr mesiac pred vypršaním jej platnosti.

Vzhľadom na aktuálnu pandemickú situáciu a platné obmedzenia týkajúce sa kontaktnej formy „Ďalšieho vzdelávania trénerov” (tzv. predlžovanie trénerských licencií), pripravil Technický úsek SFZ – Odd. vzdelávania trénerov, Konferenciu trénerov SFZ 2020 dištančnou formou – formou offline webinárov. Ponúkaný obsah a rozsah webinárov je dostatočný na splnenie požiadaviek k predĺženiu všetkých trénerských licencií.

Prvým krokom k úspešnému zakúpeniu jednotlivých vybraných prednášok je zaregistrovanie sa na webovej stránke https://vzdelavanie.digital, kde je potrebné vytvoriť si konto ako Tréner SFZ a v sekciách si môžete vybrať jednotlivé prednášky, prislúchajúce Vašej trénerskej licencii. Upozorňujeme, že k predĺženiu Vašej licencie budú uznané len prednášky určené pre daný typ licencie. Po zakúpení a absolvovaní prednášok bude aktivity v priebehu niekoľkých dní zaevidovaná v konte trénera v ISSF (Vzdelávacie aktivity).
Podrobné informácie sú zverejnené na internetovej stránke SFZ (SFZ/Tréneri/Vzdelávanie/Konferencia trénerov SFZ 2020) a boli zaslané trénerom cez ISSF.


PARTNERI
  • BSK
    ZSE
    11teamsports
  • FUTBAL SERVIS
    DEMISPORT
    SLOVNAFT
  • GRANDEN
    JAKO
    PANINI