Vedenie BFZ poďakovalo za odvedenú prácu Javorekovi, Matlákovi a Pavlovičovi

Juraj Jánošík, predseda Bratislavského futbalového zväzu v pondelok 17. marca zorganizoval pracovno – spoločenské stretnutie VV BFZ, predsedov odborných komisií BFZ a všetkých zamestnancov BFZ. Uskutočnilo sa v salóniku reštaurácie Domu športu v Bratislave a všetci prítomní si takúto akciu pochvaľovali.
Na stretnutí boli aj Jozef Kliment, generálny sekretár SFZ a Miroslav Baxa, predseda ObFZ Bratislava-vidiek. Juraj Jánošík privítal nových členov VV BFZ, predsedov odborných komisií a tiež odchádzajúcich predsedov komisií, pánov Justína Javorka, Alexandra Matláka a Petra Pavloviča. Poďakoval im za odvedenú prácu a verí, že ich skúsenosti sa využijú aj v budúcnosti.  Všetci traja dostali na pamiatku knihu Futbalové kluby zo siene slávy. Na stretnutí sa zúčastnili aj bývalý sekretár BFZ a ObFZ Bratislava-vidiek Mikuláš Bojko a bývalý sekretár BFZ Ján Šuniar, ktorý nedávno oslávil významné životné jubileum 70 rokov.
Juraj Jánošík tiež zdôraznil, že vedenie BFZ usilovne zháňa financie, v najbližších dňoch by sa mala podpísať zmluva so Západoslovenskou energetikou a tiež na dobrej ceste je podpísanie ďalšej zmluvy s  Bratislavským samosprávnym krajom na sumu 15 tisíc eur. Vedenie BFZ takisto navštívi primátora Bratislavy Milana Ftáčnika za účelom získať z radnice finančnú pomoc. ,,Chcem, aby sme si spoločne vychádzali vo všetkom ústrety, sekretariát BFZ je otvorená zložka. Pokiaľ trojuholník vedenie BFZ, predsedovia a zamestnanci bude dobre fungovať, bude sa nám dariť. Ak tomu tak nebude, musíme hľadať riešenia a východiská na  zlepšenie celkovej situácie. Mimochodom, do 27. marca musíme odovzdať návrh kandidátov za BFZ  do komisií SFZ buď ako predsedovia, alebo členovia. Preto by bolo dobré, aby sme sa 24. marca stretli ohľadne tohto jedného bodu a prerokovali ho,“ vraví predseda BFZ.
Jozef Kliment informoval o činnosti jednotlivých odborných komisiách a vôbec ako ich práca funguje aj v zahraničí, odkiaľ má bohaté skúsenosti. Takisto zagratuloval novým predsedom odborných komisií a poďakoval tým, ktorí z nich odišli. Zdôraznil, aby sme jednoducho spoločne ťahali káru a nejakým spôsobom sa pohli ďalej.
Po vystúpení predsedu BFZ a generálneho sekretára SFZ nasledovala diskusia zúčastnených hostí o ďalšej spolupráci a napredovaní futbalu v bratislavskom regióne.

Milan Valko – manažér komunikácie PR


PARTNERI
  • BSK
    ZSE
    11teamsports
  • FUTBAL SERVIS
    DEMISPORT
    SLOVNAFT
  • GRANDEN
    JAKO
    PANINI